Online Dansles

Dansles voor iedereen

Online danslessen

Sinds maart 2020 worden alle groepslessen online gegeven. De lessen zijn live en interactief. Geen vooraf opgenomen video les die je op youtube kunt bekijken, maar echt live met docent! Net zoals in de dansschool, alleen nu vanuit jouw eigen vertrouwde omgeving. Blijf in beweging en doe mee met de lessen! Gemakkelijk te boeken via de app. Betaal per les, per week, 5 lessenkaart of neem een abonnement. 

Essentrics®

Dinsdag 19.30-20.00
Donderdag 19.30-20.30
Zaterdag 09.30-10.30
Zondag 9:30-10:30 (Barre)

Essentrics is een Low-Impact, Full-body work-out, geschikt voor deelnemers van ieder niveau en leeftijd. De oefeningen zijn veilig en helpen bij het voorkomen en genezen van blessures.

Posture Yoga

Oefeningen voor iedereen!


De Posture Yoga les maakt gebruik van oefeningen vanuit de Egoscue® houdingstherapie. 45 minuten even werken aan jezelf en je lichaam. Verminderen van pijn en verbeteren van je houding, balans, flexibiliteit, energie en bewegingsvrijheid.

Binnenkort weer op het rooster

Freestyle (GoGo) dance | Zelfverzekerdheidstraining

Op woensdag van 20.00-21.30

Hoe fijn is het als jij je straks he-le-maal kunt uitleven op muziek!?
Je leert bij ons enorm veel over de muziek, welke beweging je op welk stukje muziek kunt maken, over drempels heen stappen, je uitleven, choreografie, samenwerken en nog veel meer!

YOga Flow 

 

Yoga flow is een rustige les, geschikt voor alle deelnemers. Sluit de dag af met een heerlijke flow van asana’s.
Binnenkort weer op het rooster 

Openingsdans bruiloft

Openingsdans Bruiloft

 

 

Jullie dag, jullie dans, jullie moment!

Proefles

Een proefles is gratis en kun je zelf inplannen via ons online reserveringsysteem. Tijdens de proefles doe je natuurlijk voluit mee. Zo kun je ervaren of de les is wat jij zoekt. Je maakt kennis met jouw docent en mede deelnemers.

Proefweek

Je wilt gaan bewegen, maar je weet nog niet zo goed welke les? Dan kun je een proefweek aanvragen. Je mag dan alle lessen volgen die wij aanbieden. Je krijgt twee weken de tijd om elke les 1 keer te volgen.

Losse lessen en kaarten

Ben je er nog niet helemaal uit na de proefles, no worries! Je kunt ook losse credits en leskaarten kopen. Je zit nergens aan vast en bepaalt zelf wanneer je een les wilt volgen.

No Nonsense

Ready2Dance is een online studio voor volwassenen. Geen fysieke locatie, maar een Online omgeving. Down to earth en no nonsense. Je doet mee om lekker te bewegen, dansen en plezier te hebben! Zolang wij elkaar met respect behandelen, is iedereen welkom. Ready2Dance is ook een veilige LGHBT omgeving. En of je nu dik, dun, paars of groen bent of van kaas houdt, wanneer wij zeggen dat iedereen welkom is, dan bedoelen wij dat ook! Respect is the key.

Wat anderen over REady2dance zeggen

Ready2Dance
4.9
Gebaseerd op 10 beoordelingen
powered by Google
Daria Roxana
Daria Roxana
20:56 01 Mar 20
Een geweldige dansschool met een geweldige sfeer! Je voelt je er gelijk thuis!
Sharon Ramdin
Sharon Ramdin
17:18 21 Jul 19
Ben aan het herstellen van een nare hernia en zocht een dans vorm die goed bij mij past. De leraar die ik heb Marcel is... super tof! Hij helpt mij enorm. Hij adviseerde mij om Essentrics te doen. En ja, super goed voor mijn rug! Het is een super leuke dansgroep met leuke mensen! Blij dat ik dit doe! Sharon🤗🤗👌🏽lees verder
eva kooymans
eva kooymans
13:52 11 Jul 19
Met veel plezier ga ik al meer dan een jaar naar dansenles bij R2Dance. Lessen zijn er voor alle niveau's, of je nu... geen maatgevoel hebt, of juist altijd al de show steelt.Afwisselende lessen en enthousiaste docenten.lees verder
Celine Domenge
Celine Domenge
11:38 09 Jul 19
Toen ik mij anderhalf jaar geleden voor gogo-lessen inschreef, deed ik het heel bewust. Tijdens de proefles werd ik op... een prettige en laagdrempelige manier meegenomen. Het smaakte naar meer!Iedere week is het een feestje om naar de les te gaan. Plezier maken staat boven aan maar ik merk intussen dat ik de kneepjes van de gogo dans heel goed heb meegekregen. Eh nu steeds meer en beter toepassen, hier word ik ook in aangemoedigd. Op de momenten dat ik mijn danspasjes waardeloos vind, zijn de groep en bovenal de docent die mij weer weten over te halen. Er heerst een heel prettige en niet oordelende sfeer, we zijn immers allemaal daar om gogo te leren. De variatie vind ik ook heel fijn.Voorlopig ben ik niet van de gogo-lessen weg te slaan 🙂En hoe meer dansers, hoe leuker en gezelliger!!lees verder
Sander Ouburg
Sander Ouburg
10:25 24 Dec 17
Ready2Dance is een dansschool die verschillende lessen aanbiedt voor verschillende stijlen. Ikzelf heb de basiscursus... Poi spinning gevolgd en dat is me zeer goed bevallen. De leraren hebben kennis van zaken en zijn zeer behulpzaam. De lessen zijn uitdagend omdat er verschillende technieken worden aangeboden (thuis oefenen aanbevolen) maar je wordt goed geholpen. Het is dan ook erg leuk om je eigen voortgang te merken. De leraren zijn ook zeer bereid om dingen te herhalen of extra te oefenen. Er wordt goed gekeken naar waar iedereen individueel moeite mee heeft en daar wordt aandacht aan besteed. Aan het eind van de cursus was iedereen zo ver dat we een stukje gezamenlijke choreografie konden uitvoeren. Absoluut een aanrader.lees verder
Bekijk alle beoordelingen
js_loader
Dans

Stuur een bericht

WhatsApp

Ik probeer zo snel mogelijk te reageren.