F.A.Q.

De meest gestelde vragen op een rij.

Kan ik in elke les instromen?

Je kunt bij al onze lessen op elk gewenst moment instromen. 

Wat is de gemiddelde leeftijd in de lessen?

De gemiddelde leeftijd in onze lessen is heel verschillend. Omdat wij een dansschool voor volwassenen zijn, is iedereen vanaf 18 jaar welkom. Toch kunnen we wel zeggen dat het gemiddelde tussen de 28 en 48 ligt. Iedereen is, en voelt zich, welkom! Of je nu 18 of 68 (of ouder) bent.

Geven jullie ook Live lessen?

Nee. Ready2Dance geeft alleen online les. Dit heeft ook weer voordelen. Je kunt vanuit elke plek de les volgen. Je hebt geen reistijd. Je kan direct na de les verder met andere dingen. Alle lessen worden gegeven via Zoom. Zorg voor een stabiele internet verbinding voor de beste kwaliteit! 
1 keer per kwartaal organiseert Ready2Dance een dansdag waarbij je elkaar live kunt ontmoeten, dansen, workshops volgen en meer.
Houd onze site of social media in de gaten voor de planning.

Ik weet niet zeker of online dansles wel iets voor mij is.

Try it, you may like it!
Natuurlijk snapt Ready2Dance dat een fysieke les in een dansstudio een ander gevoel is.
Echter, wanneer je gaat dansen, ongeacht hoe en waar dat is, maak je een belangrijk stofje in jouw lichaam aan. Het stofje dat direct stress tackelt en je beter doet laten voelen. Zet de (voor)oordelen aan de kant en dans mee. Laat de huidige situatie in de wereld je niet weerhouden van dansen! 

Hoeveel leerlingen kan ik in de les verwachten?

Gemiddeld zijn er tussen de 5 en 16 leerlingen online aanwezig.

Kan ik op een andere dag de les volgen?

Ready2Dance werkt met een vast lesrooster en kan hier niet van afwijken. 
De les wordt dan ook alleen op die dag en dat tijdstip gegeven. 

Ik ben heel onzeker en twijfel of de les wel iets voor mij is?

Maak je geen zorgen! De docent stelt je op je gemak, maar ook de andere leden in de les. Iedereen is welkom! Of je onzeker bent of niet. En, wanneer je iets niet probeert zal je ook niet weten of het wel iets voor jou is. Wat is het ergste wat jou kan overkomen tijdens de les? Dat je niet mee kan komen? Geen probleem, wij hebben tijd en geduld om je mee te nemen. Wij hebben speciaal de les: Easy Dance Moves, om over de eerste drempels heen te komen. En nu alle lessen online zijn kun je minder het gevoel hebben “bekeken” te worden 😉

Ik heb geen danservaring kan ik dan wel mee doen?

Zeker wel. Onze docenten hebben geduld en kunnen altijd danspassen aanpassen naar ieder niveau!

Kan ik tijdens mijn proefles alleen kijken?

Ready2Dance raadt aan om echt de les mee te doen. Zo zorg je ervoor dat je de beste ervaring hebt.
Aan de kant zitten (camera uit, of stil voor het beeld zitten) kan als storend ervaren worden door de andere deelnemers.
Mocht er echt een specifieke reden zijn waarom je eerst alleen wilt kijken, neem dan contact met ons op en dan komen wij daar zeker wel uit.