Contact 

Proefles of proefweek aanvragen

Proefles aanvragen

Via het onderstaande formulier kun je een proefles aanvragen.

Les tijden

Ma: 1900-2200

Di: 1830-2200

Wo: 1900-2200

Do: 1900-2200

F.A.Q.

De meest gestelde vragen op een rij.

Kan ik in elke les instromen?

Je kunt bij al onze lessen op elk gewenst moment instromen. 

Wat is de gemiddelde leeftijd in de lessen?

De gemiddelde leeftijd in onze lessen is heel verschillend. Omdat wij een dansschool voor volwassenen zijn, is iedereen vanaf 18 jaar welkom. Toch kunnen we wel zeggen dat het gemiddelde tussen de 28 en 48 ligt. Iedereen is, en voelt zich, welkom! Of je nu 18 of 68 (of ouder) bent.

Geven jullie ook ergens anders lessen?

Wij geven alleen les in Amsterdam. Doordat wij op een goed bereikbare plek zitten (vlak bij de Arena, inclusief gratis parkeren) komen onze leden uit heel Nederland. Van Rotterdam tot Alkmaar, tot Den Bosch en verder. Zij doen dan meestal meerdere lessen achter elkaar op een avond.

Kan ik tijdens mijn proefles alleen kijken?

Wij raden aan om echt de les mee te doen. Zo zorg je ervoor dat je de beste ervaring hebt. Aan de kant zitten kan als storend ervaren worden door de andere deelnemers. Mocht er echt een specifieke reden zijn waarom je eerst wilt kijken, neem dan contact met ons op en dan komen wij daar zeker wel uit.

Hoeveel leerlingen kan ik in de les verwachten?

Gemiddeld zijn er tussen de 5 en 16 leerlingen aanwezig.

Kan ik op een andere dag de les volgen?

Wij werken met een vast lesrooster en kunnen hier niet van afwijken. De les wordt dan ook alleen op die dag en dat tijdstip gegeven.

Ik ben heel onzeker en twijfel of de les wel iets voor mij is?

Maak je geen zorgen! Onze docenten stellen je op je gemak, maar ook de andere leden in de les. Iedereen is welkom! Of je onzeker bent of niet. En, wanneer je iets niet probeert zal je ook niet weten of het wel iets voor jou is. Wat is het ergste wat jou kan overkomen tijdens de les? Dat je niet mee kan komen? Geen probleem, wij hebben tijd en geduld om je mee te nemen. Wij hebben speciaal de les: Easy Dance Moves, om over de eerste drempels heen te komen.

Ik heb geen danservaring kan ik dan wel mee doen?

Zeker wel. Onze docenten hebben geduld en kunnen altijd danspassen aanpassen naar ieder niveau!

Stuur ons een bericht