Contact 

Proefles of proefweek aanvragen

Proefles Inplannen

Je kunt via ons online systeem zelf een proefles inplannen.

Kies de les waarvoor je de proefles wilt volgen. Je wordt dan gevraagrd om je in te schrijven bij Ready2Dance. (Een account aan te maken)  
Je ontvangt een email met daarin een link om jouw account te bevestigen.
Hierna kun je kiezen wat je wilt gaan doen. Een proefles, een proefweek, een abonnement af te suiten of losse credits te kopen. Alles wijst voor zicht. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Les tijden

Ma: 1900-2200

Di: 1830-2200

Wo: 1900-2200

Do: 1900-2200

Za: 10.00-11.00

 

F.A.Q.

De meest gestelde vragen op een rij.

Kan ik in elke les instromen?

Je kunt bij al onze lessen op elk gewenst moment instromen. 

Wat is de gemiddelde leeftijd in de lessen?

De gemiddelde leeftijd in onze lessen is heel verschillend. Omdat wij een dansschool voor volwassenen zijn, is iedereen vanaf 18 jaar welkom. Toch kunnen we wel zeggen dat het gemiddelde tussen de 28 en 48 ligt. Iedereen is, en voelt zich, welkom! Of je nu 18 of 68 (of ouder) bent.

Geven jullie ook Live lessen?

Op dit moment geven wij alleen online les. Zolang de anderhalve meter maatregel blijft bestaan, zullen wij alleen online lessen blijven geven. Dit heeft ook weer voordelen. Je kunt vanuit elke plek de les volgen. Je hebt geen reistijd. Je kan direct na de les verder met andere dingen. 

Kan ik tijdens mijn proefles alleen kijken?

Wij raden aan om echt de les mee te doen. Zo zorg je ervoor dat je de beste ervaring hebt. Aan de kant zitten kan als storend ervaren worden door de andere deelnemers. Mocht er echt een specifieke reden zijn waarom je eerst wilt kijken, neem dan contact met ons op en dan komen wij daar zeker wel uit.

Hoeveel leerlingen kan ik in de les verwachten?

Gemiddeld zijn er tussen de 5 en 16 leerlingen aanwezig.

Kan ik op een andere dag de les volgen?

Wij werken met een vast lesrooster en kunnen hier niet van afwijken. De les wordt dan ook alleen op die dag en dat tijdstip gegeven. Wel kun je sommige lessen terug kijken via de replay.

Ik ben heel onzeker en twijfel of de les wel iets voor mij is?

Maak je geen zorgen! Onze docenten stellen je op je gemak, maar ook de andere leden in de les. Iedereen is welkom! Of je onzeker bent of niet. En, wanneer je iets niet probeert zal je ook niet weten of het wel iets voor jou is. Wat is het ergste wat jou kan overkomen tijdens de les? Dat je niet mee kan komen? Geen probleem, wij hebben tijd en geduld om je mee te nemen. Wij hebben speciaal de les: Easy Dance Moves, om over de eerste drempels heen te komen.

Ik heb geen danservaring kan ik dan wel mee doen?

Zeker wel. Onze docenten hebben geduld en kunnen altijd danspassen aanpassen naar ieder niveau!

Stuur ons een bericht