Leef je helemaal uit

Freestyle GoGo Dance

Leerzame danslessen, een boost voor je zelfvertrouwen en ook nog eens super leuk om te doen!

Online danslessen

Sinds maart 2020 worden alle groepslessen online gegeven. De lessen zijn live en interactief. Geen vooraf opgenomen video les die je op youtube kunt bekijken, maar echt live met docent! Net zoals in de dansschool, alleen nu vanuit jouw eigen vertrouwde omgeving. Blijf in beweging en doe mee met de lessen! Gemakkelijk te boeken via de app. Betaal per les, per week, 5 lessenkaart of neem een abonnement. 

 Freestyle GoGo Dance

GoGo Dance bij Ready2Dance freestyle dansen, een boost voor je zelfvertrouwen, super leuk en enorm leerzaam.

Hoe fijn is het als jij je straks he-le-maal kunt uitleven op muziek!?

Je leert bij ons enorm veel over de muziek, welke beweging je op welk stukje muziek kunt maken, over drempels heen stappen, je uitleven, choreografie, samenwerken, freestyle dansen en nog veel meer!

Of je nu uiteindelijk wilt gaan optreden, of gewoon lekker wil dansen omdat je het leuk vindt, iedereen is welkom in deze les!

GoGo Dansen is officieel: het opzwepen en entertainen van publiek op (dance) events. GoGo Dance is freestyle dansen. De een is daarin heel sierlijk, sexy en heeft vrouwelijke moves. De ander werkt meer met strakke dynamische bewegingen, gecombineerd met sierlijke bewegingen. Het voordeel van freestylen is dat je op elke muziek uit de voeten kunt!

Alles gaat op gevoel en op de juiste timing in de muziek. Maar welke beweging maak je nu op welk stukje muziek? Dat leer je in deze les.

Leerzame danslessen, een boost voor je zelfvertrouwen en ook nog eens super leuk om te doen!

Jij creëert jouw eigen stijl, wij zorgen voor de variatie!

Wat leer je tijdens deze Freestyle (GoGo) Dance Les?
 1. Je leert nieuwe danspasjes in de vorm van choreografie.
 2. Je gaat de muziek beleven zoals je nog niet eerder hebt gedaan.
 3. Je werkt aan jouw uitstraling, zelfverzekerdheid, conditie en natuurlijk aan jouw performance!

Ook ga je nieuwe bewegingen ontdekken waarvan je dacht dat je ze niet zou kunnen.

De lessen worden gegeven in groepen van maximaal 16 leerlingen zodat iedereen persoonlijke aandacht krijgt.

Wat ga je o.a. nog meer leren;

 • Jouw eigen stijl ontdekken;
 • Attitude en uitstraling;
 • De muziek beter kennen;
 • GoGo Choreografie & nieuwe moves;
 • Freestyle dansen;
 • Je krijg van deze les meer zelfverzekerdheid;
 • Inspelen op de muziek die de dj draait;
 • Professionele houding in het werkvlak;
 • Samen werken met andere dansers en danseressen en nog veel meer!

Er wordt niet alleen aandacht besteed aan het freestyle gogodansen! Wij besteden ook aandacht aan de muziek!

Wij leggen ook focus op het ritme en de timing van de muziek en werken, bijvoorbeeld, ook op het gevoel van een nummer of van de zanger. Je leert dieper naar de muziek te luisteren en elementen te ontdekken om zo de ultieme interactie met de muziek te creëren! Dit resulteert in dat jij een vette freestyle gogo dance set kunt neerzetten!

Deze manier van lesgeven is uniek in Nederland en wordt nergens anders toegepast!

Iedereen krijgt de kans zich te ontplooien tot freestyle danser door middel van eigen inzet, motivatie en discipline. Wanneer jij sneller groeit dan jouw medeleerlingen zal je tussentijds overgeplaatst worden naar een hogere les.

Heb jij geen behoefte om professioneel gogo danser/ entertainer te worden? Ook dan ben jij van harte welkom in de Freestyle GoGo danslessen!

Wanneer:
Woensdag van 20.00-21.30

Gem. Leeftijd:
De leeftijd in deze groep is gevarieerd (20/55+jr)


Hoe zit het met instappen in de les?
De freestyle GoGo Dance/ Club Dance lessen zijn er op elk niveau het hele jaar door. Je kunt wekelijks instromen en hoeft dus niet te wachten op een nieuwe groep!

Niveau:
Groep 1 – Beginners
Veel deelnemers in deze les vinden het nog zelfs wel eng om te dansen maar stappen de drempel over en doen het gewoon. Ook genoeg deelnemers die onzeker zijn en juist naar de les komen om zekerder van zichzelf te worden en grenzen te verleggen. Met deze les werk je aan meer dan alleen danspassen 😉 In deze les hebben wij veel plezier, maken wij grapjes, lachen wij met elkaar, maar kan de docent ook heel streng en straight to the point zijn. Je krijgt dans en levenslessen mee! Een mooie combinatie om te werken aan jezelf en aan je dans zelf!

Voel je zeker niet ongemakkelijk! Jij krijgt de ruimte om te jezelf te ontwikkelen als danser en als mens. Drempels overstappen in een veilige sfeer, dat maakt deze les ook speciaal. Iedereen mag er zijn en danst lekker op zijn/haar eigen manier!

Groep 2: Intermediate/ Advanced
Volgen al meerdere jaren les of hebben de opleiding afgerond. Houden van freestyle dansen. In deze les blijf je werken aan jouw eigen ontwikkeling als danser. 

Meest gestelde vragen

Kan ik zomaar mee doen?

Wanneer je een proefles wilt volgen, kun je deze inplannen via de website. Maak een account aan en dan kun je via het rooster jouw proefles boeken. Een proefles kost €7,50. 
Een account aanmaken kan hier. 

Ik heb nul ervaring. Is de Freestyle GoGo Dance geschikt voor mij?

Waarom niet? In deze les leer je alles over de muziek en hoe je hier op kunt dansen. Jij creëert jouw eigen stijl en wij zorgen voor de variatie. Een goede les om te beginnen met dansen.

Wat is de gemiddelde leeftijd in de Freestyle Gogo dance les?

De gemiddelde leeftijd in onze lessen is heel verschillend. Omdat wij een dansschool voor volwassenen zijn, is iedereen vanaf 18 jaar welkom. Toch kunnen we wel zeggen dat het gemiddelde, op dit moment, tussen de 28 en 48 ligt. Iedereen is, en voelt zich, welkom! Of je nu 18 of 68 (of ouder) bent.
In de Freestyle GoGo Dance les zijn de deelnemers, op dit moment, tussen de 20 en 55 jaar)

Ik heb een onregelmatig rooster, kan ik wel meedoen aan de Freestyle GoGo Dance les?

Dat is een optie. Via de credits kun je zelf bepalen wanneer je de les volgt. Echter is het wel zo, hoe vaker je aanwezig bent in deze les, hoe makkelijker het wordt. 

Ik ben heel erg onzeker en twijfel of ik wel mee kan doen.

Maak je geen zorgen! Onze docenten stellen je op je gemak, maar ook de andere leden in de les. Iedereen is welkom! Of je onzeker bent of niet. En, wanneer je iets niet probeert zal je ook niet weten of het wel iets voor jou is. Wat is het ergste wat jou kan overkomen tijdens de les? Dat je niet mee kan komen? Geen probleem, wij hebben tijd en geduld om je mee te nemen. Wij gaan jou helpen om te freestyle dansen!

Kan ik op een andere dag Freestyle GoGo DAnce volgen?

Nee, alleen op woensdag van 20.00-21.30 geef ik de Freestyle GoGo Dance.

HOe groot is de groep?

Gemiddeld zijn er tussen de 5 en 16 leerlingen aanwezig.

Wat voor kleding kan ik aantrekken voor deze les?

Sportkleding en sport (dans) schoenen.

de lessen

Essentrics®

Freestyle (GoGo) Dance

Posture Yoga

Openingsdans bruiloft

Privé les

Dance

Lekker bewegen

Freestyle GoGo Dance

toch nog vragen? Mail ons.

9 + 3 =

Freestyle GoGo Dance

Woensdag van 20.00-21.30

proefles of proefweek?