Leer dansen met

Easy Dance Moves

Makkelijk te volgen, plezier en lekker bewegen. Pasjes die je op elk feestje wel kan gebruiken.

Online danslessen

Sinds maart 2020 worden alle groepslessen online gegeven. De lessen zijn live en interactief. Geen vooraf opgenomen video les die je op youtube kunt bekijken, maar echt live met docent! Net zoals in de dansschool, alleen nu vanuit jouw eigen vertrouwde omgeving. Blijf in beweging en doe mee met de lessen! Gemakkelijk te boeken via de app. Betaal per les, per week, 5 lessenkaart of neem een abonnement. 

Easy Dance Moves

Ben jij een absolute beginner met dansen?
Of wil dans je al wat langer, maar ben je nog niet zo zeker van jouw bewegingen? Misschien wil je wel gewoon lekker dansen, niet te moeilijk, en plezier hebben. Of vind je combinatie bewegingen lastig te maken.

Dan is de Easy Dance Moves echt iets voor jou!

Elke week een andere choreografie. Van makkelijk tot iets moeilijker maar nog steeds te doen, tot uitdaging met extra opties aan de stapjes toevoegen. Een dansles voor beginners.

Je verbetert je coördinatie en leert nieuwe bewegingen. Plezier en gezelligheid maar ook hard werken zijn kernwoorden van deze les. Uiteindelijk merk je dat je zelfs meer zelfvertrouwen krijgt om de dansvloer op te gaan. En zeg nou zelf, dat is toch het ultieme doel van deze les? Leren dansen en bewegen op muziek. Yay!

Ook jij kan leren dansen in deze gezellige en open groep.

Wanneer:
Easy Dance Moves wordt niet meer vast gegeven. Je kunt hiervoor een privé les boeken of met een groep.

Niveau: Beginners

De les heeft een absoluut beginners niveau.  Hierdoor is de drempel laag om mee te kunnen doen. Heb je toch al een beetje ervaring? Dan geeft de docent jou extra opties om de dans wat lastiger te maken. Heb je nog nooit gedanst? No worries! Je krijgt aanpassingen om de dans op jouw niveau te kunnen uitvoeren. En, oefening baart kunst. Vanaf de 2de les ga je de lesopbouw & danspassen herkennen waardoor jij de bewegingen gemakkelijker kunt uitvoeren.

Voel je zeker niet ongemakkelijk! Jij krijgt de ruimte om te “klungelen”, dat maakt deze groep ook speciaal. Iedereen mag er zijn en danst lekker op zijn/haar eigen manier. En daarvoor kom je toch ook naar deze les? Om te leren en plezier te hebben.

Meest gestelde vragen

Ik heb echt nul ervaring. Is de easy Dance Moves echt geschikt voor mij?

Juist! Deze les hebben wij speciaal ontworpen voor beginners zoals jij. De docent kan je opties geven om de bewegingen makkelijker te maken mocht het nodig zijn. Hoe vaker je danst en mee doet met deze les, des te sneller zul je merken dat het steeds makkelijker gaat.

Ik ben heel erg onzeker en twijfel of dit voor mij is.

Maak je geen zorgen! Onze docent stelt je op je gemak en heeft meer dan 23 jaar ervaring met deelnemers die onzeker zijn. Wanneer je iets niet probeert zal je ook niet weten of het wel iets voor jou is. Wat is het ergste wat jou kan overkomen tijdens de les? Dat je niet mee kan komen? Geen probleem, wij hebben tijd en geduld om je mee te nemen. En hiervoor hebben wij juist de Easy Dance Moves les ontwikkeld, om jou te helpen om over de eerste drempels heen te komen.

de lessen

Essentrics®

Freestyle (GoGo) Dance

Posture Yoga

Openingsdans bruiloft

Privé les

Abonnementen

Er zijn verschillende opties om de lessen bij Ready2Dance te kunnen volgen.

1 keer per week

Duur Les Kosten 
60 minuten Streetdance, Dancemix, Dance Fitness, Easy Dance Moves, Essentrics €42,50
90 minuten Freestyle GoGo Dance €63,75

2 of meer keer per week

All-in Silver Alle 60 minuten lessen. €62,50
All-in Gold Alle 60 en 90 minuten lessen €87,50

60 minuten lessen zijn: Streetdance, Dancemix, Dance Fitness, Easy Dance Moves, Essentrics.

90 minuten lessen zijn: Freestyle GoGo Dance

Flexibel / Credits

Met credits kun je een les reserveren wanneer het jou uitkomt!

60 minuten les

11 credits €125,00
1 losse credit €15,00

90 minuten les

10 credits €187,50

Credits kun je hier online kopen

Work

Makkelijk.Leer dansen.

Easy Dance Moves

toch nog vragen? Mail ons.

1 + 1 =

Easy Dance Moves

Dinsdag van 19.30-20.30

proefles of proefweek?