Leer dansen met

Easy Dance Moves

Makkelijk te volgen, plezier en lekker bewegen. Pasjes die je op elk feestje wel kan gebruiken.

Online danslessen

Sinds maart 2020 worden alle lessen online gegeven. De lessen zijn live en interactief. Geen vooraf opgenomen video les die je op youtube kunt bekijken, maar echt live met docent! Net zoals in de dansschool, alleen nu vanuit jouw eigen vertrouwde omgeving. Blijf in beweging en doe mee met de lessen! Gemakkelijk te boeken via de app. Betaal per les, per week, 10 lessenkaart of neem een abonnement. 

Easy Dance Moves

Ben jij een absolute beginner met dansen?
Of wil dans je al wat langer, maar ben je nog niet zo zeker van jouw bewegingen? Misschien wil je wel gewoon lekker dansen, niet te moeilijk, en plezier hebben. Of vind je combinatie bewegingen lastig te maken.

Dan is de Easy Dance Moves echt iets voor jou!

Elke week een andere choreografie. Van makkelijk tot iets moeilijker maar nog steeds te doen, tot uitdaging met extra opties aan de stapjes toevoegen. Een dansles voor beginners.

Je verbetert je coördinatie en leert nieuwe bewegingen. Plezier en gezelligheid maar ook hard werken zijn kernwoorden van deze les. Uiteindelijk merk je dat je zelfs meer zelfvertrouwen krijgt om de dansvloer op te gaan. En zeg nou zelf, dat is toch het ultieme doel van deze les? Leren dansen en bewegen op muziek. Yay!

Ook jij kan leren dansen in deze gezellige en open groep.

Wanneer:
Easy Dance Moves wordt gegeven op dinsdag van 19.30-20.30

Gem. Leeftijd:
De leeftijd in deze groep is gevarieerd (20/55+jr)

Hoe zit het met instappen in de les?
Doordat er elke week een nieuwe choreografie gegeven wordt kun je elk gewenst moment instappen!
En omdat wij in elke Easy Dance Moves les een nieuwe dans opbouwen, is het voor iedereen mogelijk om mee te doen.

Niveau: Beginners

De les heeft een absoluut beginners niveau.  Hierdoor is de drempel laag om mee te kunnen doen. Heb je toch al een beetje ervaring? Dan geeft de docent jou extra opties om de dans wat lastiger te maken. Heb je nog nooit gedanst? No worries! Je krijgt aanpassingen om de dans op jouw niveau te kunnen uitvoeren. En, oefening baart kunst. Vanaf de 2de les ga je de lesopbouw & danspassen herkennen waardoor jij de bewegingen gemakkelijker kunt uitvoeren.

Voel je zeker niet ongemakkelijk! Jij krijgt de ruimte om te “klungelen”, dat maakt deze groep ook speciaal. Iedereen mag er zijn en danst lekker op zijn/haar eigen manier. En daarvoor kom je toch ook naar deze les? Om te leren en plezier te hebben.

Meest gestelde vragen

Kan ik zomaar mee doen?

Wanneer je een proefles wilt volgen, kun je deze inplannen via de website. Maak een account aan en dan kun je via het rooster jouw proefles boeken. Een proefles kost €5,00. 
Een account aanmaken kan hier. 

Ik heb echt nul ervaring. Is de easy Dance Moves echt geschikt voor mij?

Juist! Deze les hebben wij speciaal ontworpen voor beginners zoals jij. De docent kan je opties geven om de bewegingen makkelijker te maken mocht het nodig zijn. Hoe vaker je danst en mee doet met deze les, des te sneller zul je merken dat het steeds makkelijker gaat.

Wat is de gemiddelde leeftijd in de Easy Dance Moves les?

De gemiddelde leeftijd in onze lessen is heel verschillend. Omdat wij een dansschool voor volwassenen zijn, is iedereen vanaf 18 jaar welkom. Toch kunnen we wel zeggen dat het gemiddelde, op dit moment, tussen de 28 en 48 ligt. Iedereen is, en voelt zich, welkom! Of je nu 18 of 68 (of ouder) bent.
In de Easy Dance Moves les zijn de deelnemers, op dit moment, tussen de 20 en 55 jaar)

Ik heb een onregelmatig rooster, kan ik wel meedoen aan de Easy Dance moves?

Zeker wel. Omdat er elke week een nieuwe dans wordt gemaakt, mis je geen stapjes en kun je dus een les missen. Het beste kun je dan de Easy Dance Moves les volgen met de credits. Ook kun je de les via een replay volgen. Schrijf jezelf in voor de les, ook al kun je er niet bij zijn. Je ontvangt de volgende dag de link. Deze kun je nog 7 dagen bekijken.

Ik ben heel erg onzeker en twijfel of ik wel mee kan doen.

Maak je geen zorgen! Onze docenten stellen je op je gemak, maar ook de andere leden in de les. Iedereen is welkom! Of je onzeker bent of niet. En, wanneer je iets niet probeert zal je ook niet weten of het wel iets voor jou is. Wat is het ergste wat jou kan overkomen tijdens de les? Dat je niet mee kan komen? Geen probleem, wij hebben tijd en geduld om je mee te nemen. En hiervoor hebben wij juist de Easy Dance Moves les ontwikkeld, om jou te helpen om over de eerste drempels heen te komen.

Kan ik op een andere dag Easy Dance Moves volgen?

Nee, op dit moment geven wij alleen op dinsdag van 19.30-20.30 Easy Dance Moves.  Je kunt wel de les via de replay volgen. Deze is dan niet meer interactief voor jou persoonlijk, maar je kunt alsnog zo op een andere dag de Easy Dance Moves doen. Schrijf jezelf in voor de les en de volgende dag ontvang je de replay link.

HOe groot is de groep?

Gemiddeld zijn er tussen de 5 en 16 leerlingen aanwezig.

Andere lessen

Essentrics

Dancemix

Dance Fitness

Freestyle (GoGo) Dance

Streetdance

Privé Dansles

Freestyle Dans Opleiding

Abonnementen

Er zijn verschillende opties om de lessen bij Ready2Dance te kunnen volgen.

1 keer per week

Duur Les Kosten 
60 minuten Streetdance, Dancemix, Dance Fitness, Easy Dance Moves, Essentrics €42,50
90 minuten Freestyle GoGo Dance €63,75

2 of meer keer per week

All-in Silver Alle 60 minuten lessen. €62,50
All-in Gold Alle 60 en 90 minuten lessen €87,50

60 minuten lessen zijn: Streetdance, Dancemix, Dance Fitness, Easy Dance Moves, Essentrics.

90 minuten lessen zijn: Freestyle GoGo Dance

Flexibel / Credits

Met credits kun je een les reserveren wanneer het jou uitkomt!

60 minuten les

11 credits €125,00
1 losse credit €15,00

90 minuten les

10 credits €187,50

Credits kun je hier online kopen

Work

Makkelijk.Leer dansen.

Easy Dance Moves

toch nog vragen? Mail ons.

11 + 15 =

Easy Dance Moves

Dinsdag van 19.30-20.30

proefles of proefweek?